De lecherantenne

Ik bied sinds kort ook een onderzoek met de lecherantenne aan. Dit kan zowel tijdens een consult zijn of los(op afstand). De lecherantenne is een uniek meetinstrument waarmee je de energiesterkte van een orgaan kunt meten. Waardoor je een disbalans in de organen of een ander deel van het lichaam kunt opsporen. Je kunt met de lecherantenne subtiele stralingen en energetische velden registreren. Je meet elektromagnetische golven. Deze zijn vaak niet zintuigelijk waarneembaar.

Elke cel, zelfs elk deel van de cel, heeft zijn eigen trillingsfrequentie. Ook elk virus, bacterie, schimmel etc. heeft dit. Niet alleen de fysieke onderdelen maar ook de energiestromen en de chakra’s hebben zo’n frequentie. Deze frequenties zijn allemaal bepaald en kun je met de lecherantenne meten waardoor je nog preciezer opzoek kunt gaan naar de oorzaak van de klacht.

Hoe zit zo’n lecherantenne dan in elkaar?

De lecherantenne bestaat uit een meetlat waar een koperdraad overheen loopt. Op die lat kun je de te meten frequentie instellen. Het lichaam fungeert dan als klankkast. Dit is er uitermate geschikt voor omdat we uit zoveel water bestaan. En water is een zeer goede geleider. In het holle handvat van de antenne zit een magneetstaafje. Aan de ene kant negatief en aan de andere kant positief gepoold. Wanneer we met de negatieve kant van het staafje meten, meten we de positieve energie en omgekeerd. Je meet altijd beide energieën, de verhouding hiertussen is namelijk van belang om de vitaliteit van het orgaan/weefsel te bepalen.

Om informatie via de lecherantenne te kunnen krijgen zal eerst een gesloten circuit gecreëerd moeten worden. Dit gebeurt door je handen rondom het handvat te sluiten. Vervolgens span je op buiten het te meten energieveld en beweeg je door het energieveld heen. Hierdoor zal er een stroompje opgewekt worden als de lecherantenne de golflengte herkent. Dit stroompje loopt door de spieren van je onderarmen waardoor ze heel licht zullen samentrekken . Hierdoor zal de lecherantenne een beweging maken. Het aantal bewegingen is voor ons van belang om die verhouding te gaan bepalen.

Wil jij meer weten over de lecherantenne of wil je graag een consult inplannen? Stuur me dan een berichtje!